Կենսահումուսը և գոմաղբը

Գոմաղբը ազոտի, կալիումի եւ ֆոսֆորի հիմնական աղբյուր է: Այն նաեւ հարուստ է բակտերիաներով, եւ ոչ միայն բարի բակտերիաների տեսակով: Թարմ գոմաղբը չպետք է օգտագործվի ձեր այգում կամ բույսերի վրա, քանի որ, առաջին հերթին, այն հավանաբար այրելու եւ ջրազրկելու է ձեր բույսերը, եւ երկրորդը, հավանական է, E.coli- ի եւ salmonella- ի նման պաթոգենների հայտնաբերման ռիսկը:


Գորշը պետք է օգտագործվի հնեցումից հետո: Թարմ գոմաղբը ունի բարձր թթվի մակարդակ, որոնք կարող են այրել բույսերը: Հնեցումըը թույլ է տալիս այդ թթուները տարածել եւ նվազեցնել պաթոգեն ազդեցության վտանգը: Այսինքն, միշտ պետք է կանխել աղտոտումը որպես պարարտանյութ, օգտագործելով ձեռնոցներ, մաքրելով ձեռքերը, գործիքները եւ մանրակրկիտ արտադրում:

Գոմաղբը պետք է մնա արեւի տակ անվտանգ վայրում (հեռու ջրային հոսանքից, կենդանիներից եւ մարդու փոխազդեցությունից): Դուք կարող եք զուգակցել այն ածխածնի հարուստ նյութերով, ինչպես ծղոտ, շերտավորված թուղթով կամ տերեւներով: Ջերմությունը արեւի եւ ցորենի բարձր ազոտի մակարդակներում «տոստ» է բույնը: Թող այն փթի առնվազն վեց ամիս մինչեւ որ այլեւս չբուրա եւ ամբողջ խոնավությունը գոլորշիացված լինի:

* Երբեք մի օգտագործեք գոմաղբը մսից ուտողից, այսինքն, մարդիկ, կատուները, շները, առյուծները եւ այլն:

Կամ Դուք կարող եք պարարտացնել ձեր այգին ոչ թունավոր, օրգանական, միկրո եւ լավ բակտերիաներով հարուստ, կենսահումուսով , որը նաեւ հայտնի է որպես վերմիկոմպոստ , էժան է, հավասարակշռված, հոտ չունի, պատրաստ է օգտագործման եւ գերազանց ձեր բույսերի համար:

Տեսադարան

Կապ

3 Հարկ Առաջին սենյակ
19ա , Խանջյան փողոց Երևան
Հեռախոս: +374 60 747402 | +374 93 515251